Welcome, visitor! [ Register | Login

Cara nak tarik pembeli di Facebook

Panduan June 14, 2017

salesup

Dalam zaman yang serba kos tinggi sekarang ni , dah semakin ramai yang cuba untuk buat bisnes online , terutama sekali di Facebook. Tapi kalau kita just menjual sahaja tanpa strategi yang betul maka tak lama lah bisnes kita bertahan. Ramai yang mengalami masalah seperti

“Saya dah buat macam-macam promosi, tiada sales la”
“Buat ads, hasilnya cukup-cukup cover kos iklan saja”
“Bagaimana nak dapatkan sales konsisten setiap hari dari FB?”
“Friend saya banyak, tapi susah nak dapat sales”
“Saya dah habis ribuan RM untuk dapatkan LIKE, tapi sales slow sangat”
“Hari-hari saya promot di FB, tapi orang LIKE saja”

Berikut adalah asas  cara untuk tarik pembeli di facebook yang perlu diamalkan oleh setiap peniaga online.

  1. Produk atau Servis yang dijual mesti lah ada PERMINTAAN .

Mana perniagaan pun sama ada offline atau online . Kalau kita nak berniaga , rules pertama ialah JANGAN SYOK SENDIRI, jangan ikut nafsu sahaja nak jual apa , seeloknya juallah barang yg orang nak beli. Buat lah sedikit research untuk produk yang sama. Melainkan produk kita adalah unik. Maksud saya unik ni , tak ada orang lain yang jual. Untuk produk yang unik ni saya akan ceritakan lain kali untuk satu posting khusus.  Sebagai permulaan kita boleh start research diri kita dan rakan rakan di sekitar facebook kita dulu. Ada jenis produk jenis bermusim , ada jenis produk yang laku keras. Kena spend masa untuk buat kajian. Yang paling penting JUAL PRODUK YANG ORG NAK BELI DAN ORANG SELALU FIKIRKAN SETIAP HARI. Orang masuk facebook ni ada bermacam golongan memang niat asal pun tak mahu membeli tapi kalau terlintas di wall mereka apa yang sedang mereka fikirkan. Masa tu lah umpan mengena!

2. PROSPEK YANG TEPAT.

prospek-4life

Ini yang banyak orang tak sedar. Saya sendiri pun dulu, semua orang saya add friend. Itu yang timbul masalah. “Friendlist berlambak tapi takde orang nak beli”. Kita kena cari PROSPEK. Kalau skang ni sifu online akan panggil teknik FUNNEL. Funnel ni bermaksud corong. Mengecilkan skop Prospek kepada yang betul betul berminat. Buat apa kita promot sampai lebam kalau orang tu memang tak berminat. Tapi kalau kita jumpa REAL AUDIENCE. ataupun PEMINAT SEBENAR ataupun PELANGGAN LAPAR ataupun PROSPEK . Tak perlu kita cerita banyak. Cuma apa yang perlu ialah membina kepercayaan dan mencuri hari Prospek tersebut.

3.COPYWRITING YANG MELELEH

Buat ayat pun kena berseni. Ingat tak masa bercinta dulu dulu. Ayat bukan main power. Nak berniaga online pun AYAT KENA POWER . Apabila kita dah dapat Prospek dan tentukan hala tuju mereka apa yang perlu kita buat. COPYWRITING ataupun Mesej yang perlu disampaikan mestilah mampu mencairkan hati pelanggan. Prospek ni memang asalnya PELANGGAN YG SUDAH JATUH CINTA DGN PRODUK tu. Tinggal kita kena bagi pelanggan jatuh cinta plak dgn JUALAN kita. Diulang jatuh cinta dgn JUALAN produk yer bukan dengan kita. Kalau jatuh cinta dgn kita alamatnya dapat free saja lah produk tu sebab kita akan bagi free. Hahahaha

Betapa PENTING mesej berpengaruh … mesti sesuai dan mestilah yang sangat spesifik.
Contohnya:
Pekerja sambilan diperlukan.
Kerja Sambilan sebagai Agen Produk X.
Peluang Pendapatan sehingga RM1000 seminggu berkerja secara sambilan sahaja.
Agak agak kalau dari segi psikologinya mana satu iklan yang anda akan pilih? Lu Pikir La Sendiri….

4.GUNA IKLAN BERBAYAR

Bagi yang bermodal besar tiada masalah untuk menggunakan iklan berbayar. Dalam facebook ni ada banyak cara marketing. Kalau kita duit banyak dan tiada masalah untuk keluarkan modal. Anda boleh menggunakan FB Ads. Selain itu anda juga boleh menggunakan khidmat Page atau Group yang sudah viral. Mereka akan mengenakan bayaran tertentu untuk viralkan produk anda. Kesimpulan berbagai cara boleh digunakan sekiranya modal tidak menjadi halangan untuk anda. Tetapi bagaimana pula dgn Peniaga bilis ataupun sampan sampan kecil ? Anda perlu rajin mempromosi produk anda secara manual ke group group dan setiap hari perlu meluangkan lebih masa untuk mencari PROSPEK YANG TEPAT. Saya boleh cadangkan satu aplikasi untuk memudahkan kerja anda. Klik link di bawah sekali sekiranya ingin mengetahui secara lanjut.

Saya rasa itu sahaja SENJATA asas jika anda ingin berperang di Facebook.

Kalau anda betul betul berminat untuk ceburkan diri dalam bidang bisnes online ni, saya ingin cadangkan satu TEKNIK TERBAIK untuk Peniaga Kecil ataupun Peniaga yang tidak mempunyai modal yang besar. So far saya berpuas hati dgn teknik ni. Seolah olah memberi nafas yang baru untuk saya terus berniaga di facebook. Sudah ramai dikalangan team saya berjaya menjual dgn TEKNIK di bawah. Secara ringkasnya kita menggunakan satu aplikasi untuk memudahkan lagi kerja kerja mencari prospek dan juga marketing di facebook. Dgn modal tak sampai RM200 amat lah berbaloi baloi untuk pelaburan. Terus terang saya cakap 5 hari saya guna aplikasi untuk jualan online saya, saya telah mendapat jualan mencecah 4 angka. Peningkatan yang mendadak.  Allah dah bantu saya temukan aplikasi ni . Tinggal saya sahaja untuk usaha.  Klik link dibawah jika ingin mengetahui secara lanjut.

TEKNIK DAPATKAN 99% PELANGGAN YANG TEPAT TANPA “FB ADS”

318 total views, 0 today

Teknik dapatkan buyer produk melalui facebook tanpa FB ads

Panduan June 13, 2017

SEMUA ORANG NAK BUSINESS TAPI KEBANYAKANNYA GAGAL.

Sesiapa pun boleh berniaga di FACEBOOK . Sudah banyak blog memberitahu asas berniaga di FACEBOOK. Tapi kebanyakannya gagal untuk menarik BUYER untuk membeli produk atau servis yang dijalankan.  Saya selalu berbual dgn peniaga peniaga online. Rata rata akan berkata untuk melariskan produk ialah melaburkan duit ke FB Ads , kalau tak buat FB Ads , bisnes mmg tak jalan. Akhirnya stok simpan di bawah katil , duit modal hangus ditelan FB Ads.

Memang betul FB Ads ni adalah salah satu cara untuk menarik buyer. Ia tidak menjadi satu masalah untuk orang yang bermodal besar. Bagaimana pula peniaga peniaga online yang baru acah acah nak jadi jutawan mcm kita ni. Pengalaman saya bukan senang nak main FB Ads kalau tak tau teknik. Nak tak nak kita kena buat split test untuk tgk performances iklan kita. Di sini lah sebenarnya banyak telan modal kita. Kalau sampan macam saya ni tak terdaya nak ke tengah laut , awal dah terbalik dipukul  ombak.

Zaman semakin maju. Teknologi banyak memberi kemudahan kepada teknik marketing. Alhamdulillah dengan teknologi sekarang ada cara yang lebih mudah dan tanpa perlu anda keluarkan duit buat fb ads untuk dapatkan pembeli yang terbukti berkesan melalui facebook.

Cara ini hanya anda hanya perlu ada komputer atau labtop, akaun facebook personal dan satu software viral ini.

softwareviralpromo

(KLIK PADA GAMBAR UNTUK MAKLUMAT LANJUT)

CARA DAPAT PEMBELI DARI FACEBOOK DGN BERKESAN

Tujuan kita adalah untuk mendapatkan PELANGGAN LAPAR melalui facebook. Cara ini dah terbukti berkesan kepada ramai orang

1.Download & pasang Software Viral.

Anda boleh dapatkan dengan KIik disini.

Selepas bayaran dibuat ,satu emel akan dihantar satu link kepada anda untuk install software ni dalam komputer / labtop anda.

2.Buka software masuk ke paparan panel software

tutorial1

Pada bahagian ni,anda perlu add dulu akaun facebook personal ke dalam software anda dan kemudian log in(Rujuk no pada gambar).

Bila dah siap,sekarang saya tunjukkan bagaimana untuk anda dapatkan prospek berkualiti dari page pesaing anda atau niche market yang sama dengan produk anda.

tutorial 2

Di sini saya ambil contoh bagi menjual tudung.
Sekiranya anda menjual produk kesihatan, anda boleh taip manfaat/fungsi produk seperti sakit jantung,diabetes dan lain2..

Bila anda taip ‘tudung’ , software ini akan keluarkan senarai list yang fanpage tudung.Kalau ada 1000 fanpage,1000 la akan keluar.

Bila dah keluar list,anda boleh pilih salah satu atau dua page tersebut yang mempunyai LIKES yg tertinggi.

3.Anda perlu copy link fanpage ‘pesaing anda’ tersebut dan paste mengikut kolum pada  gambar dibawah.

Untuk no.2 bahagian timeframe anda perlu select 2hari lepas atau dalam minggu terdekat dan pada bahagian bawah anda hanya pilih orang yang komen di fanpage tersebut.

Ini kerana mereka yang tinggalkan komen terbaru di fanpage tersebut adalah PELANGGAN LAPAR. Potensi untuk membeli dari anda adalah lebih tinggi..

**Maksud pelanggan lapar adalah prospek yang sudah sedia nak membeli produk.

Kemudian tekan butang search dan software ni akan mengeluarkan semua senarai prospek untuk anda seperti kolum kuning di bawah.

tutorial add prospek

4.Langkah akhir,anda boleh sedut terus database prospek tersebut dengan menekan butang save  dibahagian bawah dan sekarang untuk gunakan database tu pada marketing anda seperti nak gunakan dalam emel marketing ataupun masukkan sebagai audiens dalam kempen fb ads anda..

Untuk  jimat kos,tak perlu buat fb ads, anda boleh add mereka sebagai friends anda di fesbuk.Fungsi auto add friends juga terdapat dalam software ni.

Bila anda dah jadi friend di fb,peluang untuk menukarkan dari prospek kepada pembeli lebih tinggi.Dan lebih mudah untuk anda buat jualan seterusnya..

Ini cara yang  saya sendiri buat dan mendapatkan jualan yang sangat memberansangkan..

Semoga anda boleh buat tindakan segera dan aplikasikan strategi ini pada bisnes anda. Insya’allah Allah akan sentiasa membantu orang yang berusaha.

Semoga Membantu..

Jika ada sebarang pertanyaan anda boleh emelkan persoalan anda ke alamat admin@proiklan.com
atau terus whatsapp sy 018 375 9876 .

>>KLIK DISINI UNTUK DAPATKAN SOFWARE AJAIB INI <<

521 total views, 0 today

Kepentingan SEO untuk Semua Jenis Perniagaan

Panduan May 4, 2017

[ad_1]

Search Engine Optimization memainkan peranan yang sangat penting dalam perniagaan anda. Dalam era digital ini, kedudukan enjin carian perniagaan anda boleh menjadi faktor penting untuk kejayaan anda. Jadi, bagaimana perniagaan boleh meningkatkan penempatannya dalam pencarian. Dengan bantuan SEO, perniagaan anda boleh pergi dari tempat untuk banyak tempat. Menurut data baru-baru ini, 82% penyelidikan pembeli untuk produk sebelum membuat pembelian. Jika perniagaan anda tidak kedudukan yang lebih tinggi dalam keputusan enjin carian maka anda pasti akan kalah pada jualan. SEO adalah satu teknik untuk organik meningkatkan hasil perniagaan 'carian anda.

SEO adalah suatu Keperluan dalam Era Digital ini

Ia sukar untuk perniagaan 'untuk menarik perhatian pelanggan dalam dunia pengiklanan berantakan ini di mana segala-galanya adalah terlalu banyak maklumat. Search Engine Optimization adalah salah satu cara untuk menarik perhatian dunia dalam talian ini dengan keputusan yang dijamin. Dengan banyak perniagaan 'pun melaksanakan SEO, ia akan menjadi bodoh untuk mengabaikan strategi pemasaran ini. Jadi perniagaan dialah yang menghabiskan banyak pada SEO. Jadi Search Engine Optimization telah menjadi satu pelaburan. Anda tidak akan mendapat hasil semalaman dan perlu mempunyai kesabaran, tetapi dalam jangka panjang ia akan menjadi lebih daripada berbaloi.

Maha Menukar dan Sifat SEO Maha Berkembang

Enjin carian sentiasa mengemaskini algoritma mereka untuk pengoptimuman, jadi ia adalah sukar untuk mengekalkan strategi SEO. Kemas kini suka, Google memberikan lebih kepentingan kepada laman web yang mudah alih responsif dalam hasil carian dan ia akan menghukum laman web yang menggunakan pop-up dan akan menghukum dengan kedudukan mereka lebih rendah. Beberapa perniagaan 'akan mendapati ia mencabar untuk bersaing dengan ini sentiasa berubah-ubah algoritma Google.

Optimal Insight ke dalam Pelanggan Anda

Jika laman web anda SEO dioptimumkan, ia akan meningkatkan keterlihatan anda dalam enjin carian yang seterusnya akan meningkatkan kredibiliti perniagaan anda, meningkatkan trafik laman web anda semua yang merupakan satu faktor SEO penting. Setelah anda mendapatkan lalu lintas, Google Analytics membantu anda menjejaki maklumat berharga mengenai pelawat anda seperti lokasi, demografi (umur, jantina), apa yang pelayar yang mereka gunakan, kata kunci digunakan untuk melawat laman web ini, masa yang dihabiskan di laman web anda, mengenal pasti terbaik dan yang paling teruk anda halaman persembahan, apa yang pelawat yang paling klik di laman anda dan banyak faktor lain. Ini maklumat penting membantu dalam membina strategi pemasaran seperti penonton sasaran anda, lokasi sasaran. Lebih baik anda tahu pelanggan anda produk / perkhidmatan yang lebih baik anda boleh menguruskan dan mendapatkan keputusan yang lebih baik dalam ROI. Search Engine Optimization telah menjadi satu pelaburan jangka masa panjang untuk perniagaan. Kandungan akan sentiasa menjadi raja, tetapi faktor-faktor SEO memainkan peranan yang besar dalam meningkatkan perniagaan anda. SEO boleh menjamin trafik anda ke laman web anda tetapi ia tidak dapat menjamin anda jualan. Pada mulanya SEO akan membantu dalam memberikan anda jualan tetapi dalam jangka panjang ia adalah produk dan perkhidmatan anda yang anda berikan kepada pelanggan akhir yang penting. Ia adalah mungkin bahawa anda laman web itu kedudukan pada halaman pertama Google dan masih tidak perniagaan yang cukup, sehingga pada akhirnya ia adalah kandungan, produk dan perkhidmatan yang penting.

Bagaimana yang / Agensi Pemasaran Digital SEO boleh Bantuan

Ramai dalam organisasi tidak mahir dengan SEO dan lain-lain bentuk pemasaran digital. Jadi, dalam usia ini kompleks pemasaran digital banyak perniagaan kini beralih kepada agensi pemasaran digital untuk bantuan. Mereka mengupah pemasar digital sebagai perunding atau memberi latihan SEO kepada kakitangan mereka dari tenaga pengajar industri dalam pemasaran digital. Jadi mencari untuk outsource kerja SEO anda sering membantu kerana kerumitan. Search Engine Optimization pasti akan memberi manfaat kepada perniagaan anda dengan pesat.

Laksanakan SEO dan untuk mendapat perhatian, mendapatkan pengunjung dan mendapat jualan!

[ad_2]

Source by Vijay Tripathi

150 total views, 0 today

Apa itu Social Media Marketing?

Panduan May 2, 2017

[ad_1]

Sosial pemasaran media adalah sebahagian yang baru, tetapi penting pemasaran dalam talian yang telah diambil kira dalam beberapa tahun yang lalu. Satu takrifan ringkas ia adalah proses meningkatkan trafik ke laman web anda atau mendapat perhatian dalam talian walaupun laman media sosial.

Apakah laman media sosial?

Jenis-jenis laman web yang adalah orang-orang yang bergantung kepada interaksi manusia untuk bekerja, seperti Facebook, Twitter dan YouTube. Mereka semua memerlukan tindakan sosial yang berbeza dalam cara mereka bekerja seperti Twitter memberikan anda 140 aksara max untuk mengatakan sesuatu atau melalui video atau gambar, manakala Facebook juga anda watak-watak yang tidak terhad dan peluang untuk menambah banyak gambar pada satu masa, menyertai acara atau kemas kini saham.

Apakah media sosial yang penting?

sosial pemasaran media adalah sangat penting untuk meningkatkan dan usaha pengoptimuman enjin carian sokongan (SEO) kerana sekali halaman laman atau link yang didapati oleh pengguna-pengguna media sosial, ia kemudian boleh pergi 'viral' menunjuk banyak pautan kembali ke laman web yang seterusnya dilihat sebagai tanda populariti kepada jin carian dan memberi rangsangan dalam ranking ke laman web tersebut.

mengambil melihat tiga besar, seperti yang dinyatakan di atas Facebook, Twitter dan YouTube kita boleh lihat bagaimana setiap laman-laman media sosial membantu usaha pemasaran anda.

Menggunakan Facebook mungkin media sosial yang paling mudah dan yang paling biasa laman web yang orang telah mendengar d. Walaupun Twitter mempunyai berjuta-juta pengguna, ramai orang hanya menggunakan Twitter untuk mengikuti selebriti atau secara langsung untuk perniagaan mereka. Purata Joe tidak akan sentiasa boleh didapati di Twitter, manakala dengan Facebook kerana ia adalah semua tentang anda, maka ramai orang menggunakannya.

Kedua-dua perniagaan kecil dan besar bergantung kepada Facebook untuk membantu mempromosikan tawaran mereka mempunyai sekurang masa itu, serta menggunakannya untuk hantar gambar dan video. Ia juga satu yang besar adalah untuk mendapatkan orang ramai untuk berinteraksi sebagai pengguna boleh berkongsi kemas kini daripada perniagaan, yang bermaksud bahawa pemasaran media sosial membuat semua yang lebih mudah. ​​

Mempunyai halaman Facebook adalah cara untuk pergi untuk perniagaan dan menggalakkan orang menyukainya melalui insentif seperti pertandingan dan hadiah bermakna bahawa orang yang sanggup untuk memberitahu orang lain tentang laman anda, dan kemudian seterusnya tentang perniagaan anda.

Twitter seperti yang dinyatakan di atas adalah kerana semua memakan seperti Facebook kerana jenis orang yang menggunakannya, tetapi jika anda menggunakan Twitter untuk berinteraksi dan membuat hubungan dan rangkaian maka ia adalah lebih berkesan daripada Twitter. Ini adalah kerana orang tidak perlu terokai melalui halaman untuk melihat apa yang anda kira-kira. Apa yang kamu katakan dan lakukan adalah terhad kepada 140 aksara supaya anda perlu jelas dan ringkas dalam tindakan dan kata-kata anda, oleh itu menjadikannya lebih mudah untuk menarik perhatian orang (atau menyakitkan hati mereka!)

Twitter mengambil sedikit kerja keras di mana pemasaran media sosial adalah bimbang kerana anda perlu membina satu mengalir sebelum anda boleh mula untuk mempengaruhi bunga dan mendapat yang berikut adalah permulaan pertempuran. Orang tidak akan mahu untuk mengikuti anda jika anda sentiasa tweet tweet promosi atau sentiasa retweet mesej orang lain. Anda perlu pastikan anda adalah layak berikut dan bahawa apa yang anda katakan akan melibatkan orang.

Sebaik sahaja anda telah mencapai ini, maka anda bilas dan ulangi dan terus menulis apa yang anda telah menulis yang menarik pengikut anda pada tempat pertama. mesej dan perniagaan anda kemudiannya boleh tersebar di Twitter memberikan anda sambungan yang tidak ternilai.

YouTube juga diketahui umum sehingga, seperti Twitter, anda perlu menjadi sangat fokus untuk berjaya digunakan dalam kempen pemasaran media sosial anda. YouTube bekerja lebih untuk laman web pendidikan dan mereka yang menjual perkara-perkara yang boleh mendapat manfaat daripada demonstrasi. Menggunakan tag yang betul dan penerangan juga menambah kempen supaya orang boleh mencari video anda menggunakan tag.

Video yang telah menjadi baik dibuat, dan jika anda mengambil masa untuk tesis menyusun video dan orang-orang seperti apa yang mereka lihat, ia boleh mengambil masa beberapa jam untuk video anda untuk pergi virus, sekali lagi memberikan anda kebangsaan dan juga pendedahan antarabangsa!

[ad_2]

Source by Wendy Poulopoulos

194 total views, 0 today

Bagaimana Membuat $ 300 Sehari Online

Panduan April 27, 2017

[ad_1]

Dalam artikel ini saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk membuat $ 300 setiap hari dalam talian menggunakan proses 3 langkah mudah. Ikut pelan tindakan saya dan menonton pendapatan anda berkembang. Ia tidak kira jika anda seorang newbie lengkap, saya telah mendapat pelan yang ditetapkan di dalam mudah untuk menggunakan format

Berikut adalah 3 perkara yang anda perlu lakukan untuk membuat $ 300 setiap hari dalam talian.

Langkah 1: Dalam usaha untuk membuat pendapatan tambahan dalam talian, anda mesti mempunyai produk atau perkhidmatan untuk menggalakkan. Saya cadangkan melekat dengan topik yang mendapat banyak pelanggan berpotensi mencari web untuk maklumat lanjut. topik khusus seperti "Buat Duit", "dating", "bina badan," dan "Berat Badan" adalah topik besar untuk menggalakkan.

Anda boleh mencari produk-produk di rangkaian affiliate seperti ClickBank dan JVzoo. Rangkaian-rangkaian mempunyai pelbagai perkhidmatan yang luas produk yang pembayaran yang berbeza peratusan komisen. Rangkaian-rangkaian affiliate adalah mudah untuk menyertai. Memastikan bahawa apa sahaja produk yang anda promosikan membayar keluar komisen 50%. Anda juga akan mahu untuk mendapatkan sekurang-kurangnya $ 100 bagi setiap jualan untuk proses ini untuk berfungsi dengan betul

Langkah 2:. Buat mendahului magnet mudah. A magnet plumbum adalah sebuah laman web yang mengandungi maklumat utama dan panggilan untuk tindakan. Menghantar ALL trafik ke laman ini. Ini akan memastikan bahawa anda sedang membina perniagaan jangka panjang dalam talian. Ingat, plumbum magnet anda harus menarik kepada pengunjung anda. pelanggan berpotensi anda akan menerima manfaat untuk melanggan ke senarai anda.

Setelah membuat magnet membawa anda, ia adalah masa untuk menulis kempen susulan anda. Pastikan bahawa anda mempunyai sekurang-kurangnya 7 e-mel susulan di tempat. Saya sendiri menggunakan 10 e-mel susulan tetapi 7 adalah nombor yang baik juga. Orang ramai tidak mempercayai semua orang mereka menjalankan perniagaan di dalam talian. Itulah sebabnya ia adalah penting untuk mempunyai urutan susulan di tempat

Langkah 3:. Ini adalah di mana ia mendapat keseronokan, dan PROFITABLE! Sekarang bahawa anda telah membuat kempen e-mel susulan anda, anda boleh mula menggunakan strategi pengiklanan yang berbeza untuk mendapatkan perkataan tentang produk atau perkhidmatan anda. Saya cadangkan bahawa anda memilih strategi pengukuhan 3 trafik dan menguji mereka dengan teliti.

Sebagai contoh, saya menggunakan iklan solo apabila saya mahu untuk mendapatkan hasil yang segera. Saya benar-benar boleh mendapatkan 2000 klik untuk magnet mendahului saya dalam masa 5 hari. Anda akan mahu untuk menukar sekurang-kurangnya 40% daripada trafik yang anda hantar kepada magnet membawa anda ke pelanggan. Sekarang, masih ingat ketika saya berkata anda boleh membuat $ 300 sehari?

Berikut ialah perkara yang perlu berlaku. Anda akan ingin menghantar 200 Pelawat yang datang ke magnet membawa anda setiap hari. Dengan cara itu anda mendapat 80-100 pelanggan baru setiap hari. Ujian dan tweak corong jualan anda sehingga ia menukar 3% daripada pelanggan anda ke dalam membayar pelanggan. Pada $ 100 bagi setiap jualan, itu $ 300.

Itu sahaja! Ia tidak mengambil banyak untuk menyelesaikan tugas ini. Walau bagaimanapun, ia mengambil kesabaran dan kesediaan untuk menguji sumber trafik yang berbeza. Sebaik sahaja anda mencari sumber trafik yang menukarkan dengan baik untuk anda, adalah mudah untuk meningkatkan perniagaan online anda.

[ad_2]

Source by AJ Simon

119 total views, 0 today

Bagaimana untuk Dapatkan Lebih Engagement di Instagram

Panduan April 27, 2017

[ad_1]

Cukup mudah untuk memuat naik dan berkongsi gambar di Instagram dan beberapa pengguna hanya berpuas hati dengan melakukan hal itu. Tetapi terdapat lebih banyak cara untuk meningkatkan kehadiran anda dan menarik lebih banyak pengikut di platform.

Engagement masih utama dalam rangkaian sosial dan di Instagram, pengguna semua jenis termasuk pemilik perniagaan yang mahu meningkatkan penglibatan di laman web ini boleh berbuat demikian melalui pelbagai strategi.

tag foto

Tagging gambar adalah cara yang pasti untuk mendapatkan orang-orang seperti dan komen mengenai aplikasi perkongsian foto, Instagram. Ini telah disahkan oleh kajian yang dilakukan oleh Dan Zarrella bertajuk "The Science of Instagram."

Ia adalah mungkin untuk menandakan nama orang pada gambar Instagram. Malah, pengguna boleh tag sehingga 30 orang dalam satu foto.

Dan selain daripada orang-orang, anda juga boleh menandakan lokasi anda.

Apabila anda menandakan nama orang, anda mendedahkan foto anda kepada lebih ramai orang. Rakyat tag anda akan dimaklumkan meningkatkan kemungkinan foto anda mendapat seperti atau komen. Rakan-rakan dan pengikut orang yang anda ditandai juga akan dapat untuk melihat gambar manakala orang yang mencari lokasi tertentu juga akan dapat melihatnya.

Gunakan Perkataan Like dan Comment

Satu lagi strategi yang boleh mendapat gambar anda lebih suka dan komen adalah dengan menggunakan kata-kata seperti atau komen dalam kapsyen anda. Perlu diingat bahawa sebagai pengguna Instagram, anda boleh menambah kapsyen foto anda. Langkah ini penting kerana ia memberi pengikut anda idea tentang apa foto anda adalah semua tentang.

Tambah Penapis

Penapis membuat gambar di Instagram lebih menawan. Terdapat beberapa jenis yang ada seperti orang-orang yang mencerahkan imej, menambah ketepuan dan desaturation dan satu yang membolehkan anda membuat gambar hitam dan putih klasik.

Kajian ini, bagaimanapun, menyatakan bahawa penapis yang terbaik untuk digunakan adalah "penapis biasa" yang membolehkan anda hantar foto kerana ia adalah tanpa kesan khas.

Berdasarkan kepada penyelidikan, imej-imej dengan penapis biasa mendapat paling banyak suka dan komen. Penapis lain yang popular adalah willow, valencia dan sierra.

Subjek Photo

Subjek foto anda sentiasa faktor utama dalam menarik perhatian daripada pengguna Instagram dan semakin suka dan komen. Mereka yang menampilkan wajah didapati lebih popular berbanding dengan mereka yang menunjukkan objek, tempat atau pemandangan.

-foto yang mempunyai gambar diri sendiri atau sekumpulan orang mendapat perhatian yang lebih. Mereka menerima kenaikan 35 dalam suka berbanding gambar tanpa wajah.

Sekarang anda tahu langkah-langkah ini, pastikan anda mengamalkannya setiap kali anda log masuk ke akaun Instagram anda.

[ad_2]

Source by Wendy Chamberlain

139 total views, 0 today

5 Cara Real untuk Sebenarnya Buat Duit Online

Panduan April 25, 2017

[ad_1]

Adakah anda pernah tertanya-tanya bagaimana anda boleh membuat wang dalam talian cepat dan mudah? Nah, di sini anda akan mendapat semua yang anda perlu untuk memulakan perjalanan anda untuk kejayaan dalam talian. Terdapat begitu banyak peluang untuk membuat wang dalam talian yang melaporkan diri kepada anda. Walau bagaimanapun, berminat untuk pergi untuk yang sah yang membayar dan tidak penipuan dan aktiviti penipuan.

Tulis dengan semangat untuk tunai

Adakah anda tahu bahawa anda boleh mendapatkan wang daripada kemahiran anda dan kepakaran dalam talian? Menulis adalah salah satu cara yang anda boleh membuat wang dalam talian. Terdapat platform dalam talian di mana Penulis bekerja untuk menulis artikel dan kandungan maklumat seperti blog dan juga artikel berita. Semua yang anda perlukan di sini adalah untuk membawa kemahiran anda dalam tatabahasa dan menaip pantas. Beberapa laman web disyorkan untuk mencari bertulis gig adalah Upwork, iWriter dan Listverse.

Bersihkan barangan lama dan yang tidak diingini dalam talian

Adakah garaj yang tenang dan penuh barangan lama yang anda tidak menggunakan lagi? Well, Newsflash! Ini adalah kad hijau anda untuk membuat wang dalam talian. Craigslist dan eBay adalah platform dalam talian yang paling popular di mana pembeli dan penjual berkumpul. Di sini, anda boleh menyiarkan sesuatu yang anda tidak mahu lagi dan mudah-mudahan mendapatkan pembeli yang berminat dan membuat beberapa wang tunai.

Dapatkan bayaran untuk menjalankan kaji selidik dalam talian

Jika anda seperti memberi jawapan kepada soalan-soalan dan membantu orang di luar, maka ini adalah peluang anda untuk membuat wang dalam talian. Laman web seperti MindFieldOnline.com InboxDollars.com membayar orang untuk menjalankan kaji selidik dalam talian dan mengisi soal selidik yang diberikan. kerja tidak boleh membayar banyak, tetapi ia bernilai masa anda kerana ia adalah mudah untuk dilakukan. Di sini, anda memberi pendapat dan pandangan anda mengenai topik yang diberikan atau produk.

Kerja bagi syarikat-syarikat penyumberan luar

Ini mungkin cara yang paling fleksibel untuk membuat wang dalam talian dari mana-mana lokasi; ia boleh di keselesaan rumah anda atau di taman awam. Terdapat syarikat-syarikat seperti crowdsource, Liveops dan SpeakWrite yang outsource pekerjaan diberikan kepada mereka oleh pelanggan. Sebaik sahaja anda mendaftar dengan mereka, anda akan dikehendaki untuk membuat jadual untuk bekerja dengan mereka dan mendapat bayaran setiap pekerjaan jam. Sebahagian daripada pekerjaan di sini termasuk menulis, transkripsi, dan perkhidmatan sokongan dalam talian.

Dapatkan bayaran dengan produk pasaran dalam talian

Adakah anda pandai meyakinkan orang untuk sama ada menggunakan produk atau belilah itu? Jika ya daripada pemasaran internet adalah perkara yang besar akan datang anda untuk membuat wang dalam talian. Anda akan dikehendaki untuk membeli produk dan melakukan kajian di atasnya, mungkin menunjukkan bakal pembeli bagaimana untuk menggunakannya dan manfaat yang datang daripadanya. Anda boleh memilih daripada pelbagai produk yang sesuai dengan anda, yang sudah tentu, juga bergantung kepada syarikat yang anda bekerja untuk. Sebagai alternatif, anda boleh memasarkan produk yang di halaman blog anda, saluran YouTube atau program rujukan dan mendapatkan beberapa wang tunai cepat.

[ad_2]

Source by Donna Gain

154 total views, 0 today

Page 1 of 21 2
  • Peranan Internet dalam Perniagaan

    by on April 24, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] internet memainkan peranan penting dalam setiap aspek kehidupan moden kita. teknologi internet memainkan peranan utama dalam perniagaan. Sebagai pemilik perniagaan, mengetahui peranan internet dalam perniagaan akan membantu anda mengambil kesempatan daripada peluang yang kuat ia menawarkan untuk berkembang perniagaan anda dan membuat operasi yang lebih berkesan. Berikut adalah cara yang berbeza di mana internet […]

  • Teknik dapatkan buyer produk melalui facebook tanpa FB ads

    by on June 13, 2017 - 0 Comments

    SEMUA ORANG NAK BUSINESS TAPI KEBANYAKANNYA GAGAL. Sesiapa pun boleh berniaga di FACEBOOK . Sudah banyak blog memberitahu asas berniaga di FACEBOOK. Tapi kebanyakannya gagal untuk menarik BUYER untuk membeli produk atau servis yang dijalankan.  Saya selalu berbual dgn peniaga peniaga online. Rata rata akan berkata untuk melariskan produk ialah melaburkan duit ke FB Ads […]

  • Promosi Internet - Kelebihan dan Kelemahan

    by on April 25, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] Kemunculan perdagangan global, peningkatan dalam pelaburan asing dan urus niaga merentas sempadan telah menangguhkan banyak perniagaan kecil di bawah tekanan untuk mencari cara inovatif untuk terus memasarkan produk dan perkhidmatan mereka. Ini amat sukar memandangkan mereka sering beroperasi pada belanjawan pemasaran ketat. Dalam usaha untuk alternatif pemasaran murah, perniagaan kecil ini terus menggunakan alat […]

  • Cara nak tarik pembeli di Facebook

    by on June 14, 2017 - 0 Comments

    Dalam zaman yang serba kos tinggi sekarang ni , dah semakin ramai yang cuba untuk buat bisnes online , terutama sekali di Facebook. Tapi kalau kita just menjual sahaja tanpa strategi yang betul maka tak lama lah bisnes kita bertahan. Ramai yang mengalami masalah seperti “Saya dah buat macam-macam promosi, tiada sales la” “Buat ads, […]

  • Apa itu Social Media Marketing?

    by on May 2, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] Sosial pemasaran media adalah sebahagian yang baru, tetapi penting pemasaran dalam talian yang telah diambil kira dalam beberapa tahun yang lalu. Satu takrifan ringkas ia adalah proses meningkatkan trafik ke laman web anda atau mendapat perhatian dalam talian walaupun laman media sosial. Apakah laman media sosial? Jenis-jenis laman web yang adalah orang-orang yang bergantung […]

Promosi