Welcome, visitor! [ Register | Login

RM200.00

Software Turbo Utk Peniaga FB

  • Street: persiaran jubli perak
  • City: shah alam
  • State: Kuala Lumpur
  • Country: Malaysia
  • Zip/Postal Code: 40200
  • Listed: May 28, 2017 6:02 pm
  • Expires: This ad has expired

Description

KERJA SETTLE HATI PUN SENANG!!

Saya nak kongsi satu aplikasi untuk GANDAKAN JUALAN ANDA di FACEBOOK

Pernahkah anda abis duit beribu untuk iklan FB ads tapi JUALAN TIDAK SEBERAPA.

Dengan gabungan teknik mudah dan tools power… kos marketing anda boleh dijimatkan

fast action fast result..

ada yang nak buat sale macam ni guna tools power?

KERJA MUDAH
setup untuk 100 group post iklan..
1000 auto like ….

dah siap setup tinggal je…
dah boleh buat kerja lain…

software yang dah banyak bantu
memudahkan kerja kerja seharian…

takyah penat2 nak post satu persatu,
sekali tekan jer dah boleh buat kerja lain

collect database customer dengan lebih mudah…

Ada yang nak?

Klik link di bawah untuk pembelian segera

—> goo.gl/lYVfUU
—> goo.gl/lYVfUU
—> goo.gl/lYVfUU

Comments

comments

Incoming search terms:

   

1127 total views, 2 today

  

Listing ID: 969592a9cd508f42

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsored

Popular Hari Ini

  • No ads viewed yet.

Iklan popular

  • No ads viewed yet.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com