Welcome, visitor! [ Register | Login

RM150.00

agen minyak bulus diperlukan

  • Street: ttdia jaya
  • City: shah alam
  • State: Selangor
  • Country: Malaysia
  • Zip/Postal Code: 40000
  • Listed: August 10, 2017 5:55 am
  • Expires: This ad has expired
produkbanyak
minyakbulus

Description

Calling for agent dan droshippers , ini ada peluang baik punya utk korang semua

Produk ni sudah hampir setahun berada di pasaran. Oleh kerana permintaan pelanggan semakin meletop. Kami memerlukan pengedar segera.
Yg surirumah, yg student tu, sambil2 main fesbuk meh pakat pakat buat extra money πŸ˜€ . Produk laku keras sebab skop pembeli lebih luas.
Nak jana riban riban sebulan pun

Apa itu MINYAK BULUS EMAS???
Minyak Bulus Emas adalah minyak tradisional yang di dibuat dari labi-labi (spesis kura-kura)
Dibuat secara tradisional sehingga terhasilnya minyak.
Proses pembuatan Minyak Bulus Emas ini dilakukan dengan
cara penjemuran di bawah terikan matahari sehingga
bahan lemak dari bulus tersebut akan berubah menjadi minyak.

KHASIAT DAN KELEBIHAN MINYAK BULUS EMAS:- * Membantu untuk membesarkan saiz payudara yang kecil
* Membantu menganjalkan payudara yang jatuh (sagging breasts)
* Membantu menganjalkan punggung yang jatuh & menggelebeh
* Membantu menambahkan saiz zakar yang kecil ke panjang & besar
* Membantu mengatasi masalah pancut awal
* Mengurangkan kesan “strechmark” dan menegang kulit diperut.
* Menghilang jerawat dan jeragat
* Menegang dan menghaluskan kulit muka. Pemakaian berterusan mampu mencerahkan kulit muka dan memberi kesan “glowing”.
* Dapat mengurangkan resdung.

APa tungggu lagi jom pakat pakat booking tempat satu sorang, nak jadi dropship pun boleh nak jadi agen pun boleh

🌟Dropship🌟
● tak perlu byr apa2..FOC..!!
● tak simpan stok
● komisen mantop
● ada support group Telegram & Whatsapp

🌟Agent 🌟
● modal serendah RM5++ shj..berbaloi sgttt..!!
● dapat flyer & sample (terhad)
● Boleh lantik dropship
● komisyen lumayan
● program insentif jualan bulanan
● ada support group di Telegram & Whatsapp

Kami akan stop ambil agen bila kuota dah penuh

Wasep terus jika berminat
http://wasap.my/601132953265/nakmbe

Comments

comments

  

195 total views, 1 today

  

Listing ID: 411598b84c1d06fe

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Sponsored