Welcome, visitor! [ Register | Login

Tips Pemasaran Facebook untuk Restoran dan Perniagaan Kecil

Panduan April 23, 2017

[ad_1]

Facebook adalah Tuhan hari ini Of The Rangkaian Sosial … tempoh.

Laman web itu kini mempunyai lebih daripada 500 juta pengguna aktif di seluruh dunia!

Facebook beroperasi rakyat terbesar enjin carian di Internet, dan mempunyai kadar pertumbuhan tertinggi.

anda boleh melangkau semua statistik ini, melakukan penyelidikan anda sendiri dan kemudian apabila anda telah selesai memeriksa semua nombor-nombor ini dengan rahang anda jatuh beritahu saya saya adalah betul atau anda boleh mempercayai saya apabila saya memberitahu anda, Facebook adalah Tuhan mutlak laman rangkaian sosial.

Sejak Media sosial adalah cara yang baru dan bebas untuk memasarkan restoran kami dan diri kita sendiri kita ada untuk memastikan kita membina reputasi yang kukuh dalam pENJENAMAAN dengan betul dari awal. Restoran berkembang maju di mulut ke mulut dan apa tempat yang lebih baik maka Facebook di mana peminat anda boleh mempunyai peluang untuk berinteraksi dengan anda dan mengenali anda secara peribadi.

laman dinafikan hari ini adalah Facebook … jadi mengapa adalah laman web ini begitu amat popular?

Cukup mudah untuk memahami, adalah mudah untuk membina, adalah mudah untuk mencari orang yang anda, mudah untuk berkomunikasi, mudah untuk menambah kandungan, mudah untuk berkongsi dengan orang lain, mudah untuk mencapai, adalah laman web yang sejuk mencari, dan meliputi keperluan nombor satu orang mempunyai … "untuk bersosial".

Ia adalah alat yang genius di mana anda boleh membuat halaman kumpulan, di mana anda boleh mendedahkan diri sendiri, pengetahuan dan nilai-nilai anda, tetapi anda juga boleh membuat halaman di mana anda boleh mendedahkan produk dan perkhidmatan anda.

Sebelum kita mula berkembang di Facebook terdapat beberapa perkara yang perlu belajar dan ingat.

Jadi berikut adalah 11 perkara penting yang perlu diingat apabila membuat halaman restoran anda Facebook:

  1. Optimumkan keseluruhan akaun untuk potensi maksimum dengan menambah profil baik photo, dengan menambah anda link peribadi, dengan menambah keterangan yang baik mengenai restoran anda, dan lain-lain
  2. Fahami bagaimana setiap akaun tertentu benar-benar berkesan.
  3. Buat rangkaian yang kuat pengikut.
  4. Tambah kandungan yang berharga dan yang berkaitan.
  5. Menahan diri daripada menjual.
  6. Letakkan diri anda sebagai HELPER, sebagai pemberi penyelesaian, sebagai pemimpin.
  7. Konsisten dengan penyertaan anda.
  8. Buat debat dan pertandingan.
  9. Fahami orang ramai anda, menjaga pendapat mereka.
  10. Jadi dapat dihubungi.
  11. Bina TRUST

Restoran anda Facebook Page, apabila dilakukan dengan betul boleh digunakan untuk membawa masuk pelanggan baru / pelawat / rakan-rakan / trafik secara umum dan juga membantu anda untuk mengekalkan hubungan semasa anda.

Teruskan dan bersosial di pihak yang sangat besar, anda tahu anda mahu !!!

Sentiasa pastikan ia sebenar dan terus berhubung!

[ad_2]

Source by Emy Hovanesyan

Comments

comments

No Tags

509 total views, 2 today

  

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Promosi Internet - Kelebihan dan Kelemahan

    by on April 25, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] Kemunculan perdagangan global, peningkatan dalam pelaburan asing dan urus niaga merentas sempadan telah menangguhkan banyak perniagaan kecil di bawah tekanan untuk mencari cara inovatif untuk terus memasarkan produk dan perkhidmatan mereka. Ini amat sukar memandangkan mereka sering beroperasi pada belanjawan pemasaran ketat. Dalam usaha untuk alternatif pemasaran murah, perniagaan kecil ini terus menggunakan alat […]

  • Peranan Internet dalam Perniagaan

    by on April 24, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] internet memainkan peranan penting dalam setiap aspek kehidupan moden kita. teknologi internet memainkan peranan utama dalam perniagaan. Sebagai pemilik perniagaan, mengetahui peranan internet dalam perniagaan akan membantu anda mengambil kesempatan daripada peluang yang kuat ia menawarkan untuk berkembang perniagaan anda dan membuat operasi yang lebih berkesan. Berikut adalah cara yang berbeza di mana internet […]

  • Cara nak tarik pembeli di Facebook

    by on June 14, 2017 - 0 Comments

    Dalam zaman yang serba kos tinggi sekarang ni , dah semakin ramai yang cuba untuk buat bisnes online , terutama sekali di Facebook. Tapi kalau kita just menjual sahaja tanpa strategi yang betul maka tak lama lah bisnes kita bertahan. Ramai yang mengalami masalah seperti “Saya dah buat macam-macam promosi, tiada sales la” “Buat ads, […]

  • Teknik dapatkan buyer produk melalui facebook tanpa FB ads

    by on June 13, 2017 - 0 Comments

    SEMUA ORANG NAK BUSINESS TAPI KEBANYAKANNYA GAGAL. Sesiapa pun boleh berniaga di FACEBOOK . Sudah banyak blog memberitahu asas berniaga di FACEBOOK. Tapi kebanyakannya gagal untuk menarik BUYER untuk membeli produk atau servis yang dijalankan.  Saya selalu berbual dgn peniaga peniaga online. Rata rata akan berkata untuk melariskan produk ialah melaburkan duit ke FB Ads […]

  • Kepentingan SEO untuk Semua Jenis Perniagaan

    by on May 4, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] Search Engine Optimization memainkan peranan yang sangat penting dalam perniagaan anda. Dalam era digital ini, kedudukan enjin carian perniagaan anda boleh menjadi faktor penting untuk kejayaan anda. Jadi, bagaimana perniagaan boleh meningkatkan penempatannya dalam pencarian. Dengan bantuan SEO, perniagaan anda boleh pergi dari tempat untuk banyak tempat. Menurut data baru-baru ini, 82% penyelidikan pembeli […]

Promosi




WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com