Welcome, visitor! [ Register | Login

Bagaimana Membuat $ 300 Sehari Online

Panduan April 27, 2017

[ad_1]

Dalam artikel ini saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk membuat $ 300 setiap hari dalam talian menggunakan proses 3 langkah mudah. Ikut pelan tindakan saya dan menonton pendapatan anda berkembang. Ia tidak kira jika anda seorang newbie lengkap, saya telah mendapat pelan yang ditetapkan di dalam mudah untuk menggunakan format

Berikut adalah 3 perkara yang anda perlu lakukan untuk membuat $ 300 setiap hari dalam talian.

Langkah 1: Dalam usaha untuk membuat pendapatan tambahan dalam talian, anda mesti mempunyai produk atau perkhidmatan untuk menggalakkan. Saya cadangkan melekat dengan topik yang mendapat banyak pelanggan berpotensi mencari web untuk maklumat lanjut. topik khusus seperti "Buat Duit", "dating", "bina badan," dan "Berat Badan" adalah topik besar untuk menggalakkan.

Anda boleh mencari produk-produk di rangkaian affiliate seperti ClickBank dan JVzoo. Rangkaian-rangkaian mempunyai pelbagai perkhidmatan yang luas produk yang pembayaran yang berbeza peratusan komisen. Rangkaian-rangkaian affiliate adalah mudah untuk menyertai. Memastikan bahawa apa sahaja produk yang anda promosikan membayar keluar komisen 50%. Anda juga akan mahu untuk mendapatkan sekurang-kurangnya $ 100 bagi setiap jualan untuk proses ini untuk berfungsi dengan betul

Langkah 2:. Buat mendahului magnet mudah. A magnet plumbum adalah sebuah laman web yang mengandungi maklumat utama dan panggilan untuk tindakan. Menghantar ALL trafik ke laman ini. Ini akan memastikan bahawa anda sedang membina perniagaan jangka panjang dalam talian. Ingat, plumbum magnet anda harus menarik kepada pengunjung anda. pelanggan berpotensi anda akan menerima manfaat untuk melanggan ke senarai anda.

Setelah membuat magnet membawa anda, ia adalah masa untuk menulis kempen susulan anda. Pastikan bahawa anda mempunyai sekurang-kurangnya 7 e-mel susulan di tempat. Saya sendiri menggunakan 10 e-mel susulan tetapi 7 adalah nombor yang baik juga. Orang ramai tidak mempercayai semua orang mereka menjalankan perniagaan di dalam talian. Itulah sebabnya ia adalah penting untuk mempunyai urutan susulan di tempat

Langkah 3:. Ini adalah di mana ia mendapat keseronokan, dan PROFITABLE! Sekarang bahawa anda telah membuat kempen e-mel susulan anda, anda boleh mula menggunakan strategi pengiklanan yang berbeza untuk mendapatkan perkataan tentang produk atau perkhidmatan anda. Saya cadangkan bahawa anda memilih strategi pengukuhan 3 trafik dan menguji mereka dengan teliti.

Sebagai contoh, saya menggunakan iklan solo apabila saya mahu untuk mendapatkan hasil yang segera. Saya benar-benar boleh mendapatkan 2000 klik untuk magnet mendahului saya dalam masa 5 hari. Anda akan mahu untuk menukar sekurang-kurangnya 40% daripada trafik yang anda hantar kepada magnet membawa anda ke pelanggan. Sekarang, masih ingat ketika saya berkata anda boleh membuat $ 300 sehari?

Berikut ialah perkara yang perlu berlaku. Anda akan ingin menghantar 200 Pelawat yang datang ke magnet membawa anda setiap hari. Dengan cara itu anda mendapat 80-100 pelanggan baru setiap hari. Ujian dan tweak corong jualan anda sehingga ia menukar 3% daripada pelanggan anda ke dalam membayar pelanggan. Pada $ 100 bagi setiap jualan, itu $ 300.

Itu sahaja! Ia tidak mengambil banyak untuk menyelesaikan tugas ini. Walau bagaimanapun, ia mengambil kesabaran dan kesediaan untuk menguji sumber trafik yang berbeza. Sebaik sahaja anda mencari sumber trafik yang menukarkan dengan baik untuk anda, adalah mudah untuk meningkatkan perniagaan online anda.

[ad_2]

Source by AJ Simon

Comments

comments

No Tags

635 total views, 1 today

  

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Promosi Internet - Kelebihan dan Kelemahan

    by on April 25, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] Kemunculan perdagangan global, peningkatan dalam pelaburan asing dan urus niaga merentas sempadan telah menangguhkan banyak perniagaan kecil di bawah tekanan untuk mencari cara inovatif untuk terus memasarkan produk dan perkhidmatan mereka. Ini amat sukar memandangkan mereka sering beroperasi pada belanjawan pemasaran ketat. Dalam usaha untuk alternatif pemasaran murah, perniagaan kecil ini terus menggunakan alat […]

  • Peranan Internet dalam Perniagaan

    by on April 24, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] internet memainkan peranan penting dalam setiap aspek kehidupan moden kita. teknologi internet memainkan peranan utama dalam perniagaan. Sebagai pemilik perniagaan, mengetahui peranan internet dalam perniagaan akan membantu anda mengambil kesempatan daripada peluang yang kuat ia menawarkan untuk berkembang perniagaan anda dan membuat operasi yang lebih berkesan. Berikut adalah cara yang berbeza di mana internet […]

  • Cara nak tarik pembeli di Facebook

    by on June 14, 2017 - 0 Comments

    Dalam zaman yang serba kos tinggi sekarang ni , dah semakin ramai yang cuba untuk buat bisnes online , terutama sekali di Facebook. Tapi kalau kita just menjual sahaja tanpa strategi yang betul maka tak lama lah bisnes kita bertahan. Ramai yang mengalami masalah seperti “Saya dah buat macam-macam promosi, tiada sales la” “Buat ads, […]

  • Teknik dapatkan buyer produk melalui facebook tanpa FB ads

    by on June 13, 2017 - 0 Comments

    SEMUA ORANG NAK BUSINESS TAPI KEBANYAKANNYA GAGAL. Sesiapa pun boleh berniaga di FACEBOOK . Sudah banyak blog memberitahu asas berniaga di FACEBOOK. Tapi kebanyakannya gagal untuk menarik BUYER untuk membeli produk atau servis yang dijalankan.  Saya selalu berbual dgn peniaga peniaga online. Rata rata akan berkata untuk melariskan produk ialah melaburkan duit ke FB Ads […]

  • Kepentingan SEO untuk Semua Jenis Perniagaan

    by on May 4, 2017 - 0 Comments

    [ad_1] Search Engine Optimization memainkan peranan yang sangat penting dalam perniagaan anda. Dalam era digital ini, kedudukan enjin carian perniagaan anda boleh menjadi faktor penting untuk kejayaan anda. Jadi, bagaimana perniagaan boleh meningkatkan penempatannya dalam pencarian. Dengan bantuan SEO, perniagaan anda boleh pergi dari tempat untuk banyak tempat. Menurut data baru-baru ini, 82% penyelidikan pembeli […]

Promosi




WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com